top-title contact

Carrière

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat tegen alle trends in sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega's die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

Heb je interesse om bij Wicro te komen werken, maar staat de door jou gewenste vacature niet open, stuur dan je open sollicitatie naar de afdeling HR via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Stage opdracht! Onderzoek intern transport

Voor de aankomende periode zijn we op zoek naar een stagiaire die een onderzoek kan doen naar interne transportmiddelen die ons kunnen ontlasten.

                                    stage opdracht! Onderzoek intern transport

Algemeen:

Bij Wicro Plastics worden diverse producten gemaakt, zowel halffabricaten als samengestelde producten (eindfabricaten) met als gemeenschappelijke deler kunststof. Deze producten worden gemaakt in onze spuitgietafdeling en onze assemblageafdeling.

In de spuitgiethal staan diverse spuitgietmachines waarbij met een bepaalde frequentie producten op een pallet afgevoerd moeten worden.
Deze handelingen gebeuren nu door een operator die deze producten aflevert op een bufferlocatie. De operator heeft verschillende werkzaamheden waarbij
dit heen en weer lopen “verloren” tijd is.

In de assemblagehal staan diverse stations waar producten geassembleerd worden. De onderdelen voor deze stations worden vanuit de “supermarkt” aangeleverd op pick-up point in de assemblagehal.
Deze pick-up point worden door een logistiekmedewerker vanuit de supermarkt bevoorraad (2 bin systeem).

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken