top-title contact

Carrière

Werken bij Wicro Plastics betekent werken bij een dynamisch bedrijf dat tegen alle trends in sterk groeit. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe collega's die iets toe kunnen voegen aan onze organisatie.

Onze klanten opereren in diverse branches van kinderartikelen tot producten voor de agrarische markt en de automotive industrie. Iedere klant heeft zijn eigen specifieke wensen en eisen. Voor ons team is het een uitdaging om gezamenlijk aan deze verwachtingen te kunnen voldoen. Daarnaast zijn wij continu bezig met innovatie en duurzaamheid om op eventuele toekomstige vragen van de klant te kunnen inspelen.

Heb je interesse om bij Wicro te komen werken, maar staat de door jou gewenste vacature niet open, stuur dan je open sollicitatie naar de afdeling HR via Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!.

Operator Spuitgieten (3-ploegendienst)

Binnen onze afdeling Spuitgiet Productie zijn wij op zoek naar een collega in de functie van

                                    Operator Spuitgieten (3-ploegendienst)

De functie:

Je draagt samen met je collega’s zorg voor het uitvoeren van productie-opdrachten binnen de gestelde tijden met de vereiste kwaliteit en kwantiteit. Je rapporteert aan de Teamleider Spuitgieten. Het team bestaat uit operators, machinestellers en een productcontroleur. De productie teams draaien in een 3-ploegendienst.

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken