top-title over-ons

Nachrichten

Besuchen Sie unseren Stand auf der Plastics Messe 2013

am .

Wicro Plastics is dit jaar voor de zevende keer vertegenwoordigd op de Kunststoffenbeurs. Deze vindt plaats op 25 en 26 september in het NH Conference Center Koningshof te Veldhoven.

Onze stand vindt u in de Kempenhal, standnummer 114, waar wij een aantal nieuwe producten uit onze spuitgieterij, assemblage en lakstraat zullen presenteren.

Bezoek ons op onze stand! Wij zijn erg benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen uw bedrijf en informeren u uiteraard ook graag over onze eigen noviteiten.

Onze stand, Kempenhal standnummer 114

 

Rudern für SOS Kinderdörfer

am .

Wicro Plastics ondersteunt dit jaar haar klant Koninklijke Auping om geld in te
zamelen voor het goede doel SOS Kinderdorpen.
Tijdens de Grolsch
Drakenbootrace op 29 juni te Apeldoorn zal een team van Koninklijke Auping de
strijd aan gaan met andere bedrijventeams om de titel van 2013 te bemachtigen.

Als beloning voor deze sportieve prestatie doneren wij een bedrag aan SOS
Kinderdorpen.

Die Arbeit im Team für Kundeninteresse!

am .

Onlangs heeft er bij Wicro Plastics een bedrijfsbrede workshop plaatsgevonden met als hoofdthema's: samenwerking en klantbelang.

Door middel van een aantal rollenspellen werd het belang van samenwerken, maar ook interne en externe communicatie onderstreept om als team positief te kunnen bijdragen aan de belangen van onze klanten. Deze workshop heeft ons handvaten gegeven om in de komende maanden met deze thema's aan de slag te gaan en concrete verbeteringen te realiseren voor onze klanten.

'Hohe Besuch'

am .

Vrijdag 15 april hebben de medewerkers van ons zusterbedrijf, de sociale werkplaats ACS, een bezoek gebracht aan Wicro Plastics.

Wicro-spuitgieten   Wicro-assemblage   Wicro-matrijzen   Wicro-natlakken